Internet

Speciaal voor evenementen hebben wij Internet op locatie. Voor afgelegen locaties / locaties zonder internetverbinding leveren we tijdelijke internetverbindingen. Hiervoor maken we gebruik van Point to Point straalverbindingen, 4/5G Oplossingen, Tijdelijke Glasvezel verbindingen en Starlink Internet. Betrouwbaarheid staat voorop bij de keuze van techniek of combinatie van technieken.

Point to Point

Doormiddel van Point to Point verbindingen kunnen we hoge snelheidsverbindingen leveren op Locatie. Met Point to Point verbindingen kunnen we snelheden maken tot maximaal 2 gigabit. De afstand voor deze verbindingen vallen in een range van 50 meter tot 20 kilometer.

Tijdelijke Glasvezel

Glasvezel op locatie.
Doordat wij veel contacten hebben met glasvezel leveranciers hebben wij de mogelijkheid om tijdelijke glasvezel verbindingen te kunnen leveren. Wij kunnen hierover verbindingen leveren tot 100 Gigabit per seconden. De enige voorwaarden is dat de POP locatie (straatkast van glasvezel leverancier) niet meer dan 200 meter van de locatie vandaan is.

4/5G Verbindingen

4G/5G is inmiddels niet meer weg te denken in het Nederlandse straatbeeld. Hoogstaande snelle internet verbindingen over het GSM netwerk. In tegenstelling tot 3G is het netwerk van 4G/5G vele malen stabieler en betrouwbaarder. Ook op drukke festivals (50.000+) blijft 4g wel werken. Wij hebben als een van de weinige in Nederland priority simkaarten die altijd de hoogste voorrang hebben op een GSM mast. Tevens werken wij alleen maar met Teltonika routers die wij op aftand uit kunnen lezen maar ook bij kunnen stellen.  Deze verbindingen zijn ideaal voor Productie kantoor / Pin.

Starlink Verbindingen


Starlink internet is een nieuwe vorm. Met Starlink internet is er een snelle verbinding mogelijk op echt alle afgelegen plaatsen in Nederland en daarbuiten. Waar 4/5G niet haalbaar is kan Starlink het wel. Met een snelheid van 200/20mbit is dit een snelle en betaalbare oplossing voor uw internet aanvraag.