Referenties

Hieronder vind u enkele referenties van projecten die wij hebben gedaan:


In de Maassilo hebben wij een permanente Wifi oplossing geleverd voor hun evenementen. Hierop kunnen 6000 gebruikers tegelijkertijd gebruik maken van het Wifi netwerk.

Voor Rotterdam Outdoor leveren wij al 2 jaar een betrouwbare verbinding voor hun productie kantoor en voor hun munt verkoop. Op meerdere plekken op het terrein hebben wij Point to Point verbindingen geleverd voor de pin apparatuur.

Op Fuze Outdoor hebben wij Pin verbindingen geleverd over een Satelliet verbinding. Op dit afgelegen terrein was dit ook de ideale oplossing voor deze klant. 2 dagen lang zijn hierover alle pin transacties gedaan. Ook vanuit het productie kantoor werd er gretig gebruik gemaakt van deze verbinding.

Voor Tegenstroon Festival hebben wij allemaal Point to Point verbindingen geleverd voor o.a. Pin / Productie / DCMR / Politie en Brandweer.

Voor NoizBoyz.com hebben we allemaal point to multi point verbinding set’s verkocht. Zij gebruiken deze om al hun meet systemen op 1 centrale plek uit te kunnen leveren.

Voor TripleA Networks hebben wij al bij diverse evenementen ondersteuning geboden als uitbreiding van hun team. Wij hebben o.a. Defqon, Parookaville, Decibel, Mysteryland voorzien van hoogwaardige netwerk en internet verbindingen.